Povratak na projekte
Klijent: IN2 grupa
Lokacija: Zagreb
Projekt: IN2 grupa slavi 30 godina

Agencija je organizirale za IN2 grupu u Muzeju za suvremenu umjetnost proslavu 30 godina postojanja kroz retrospektivu svih važnih događaja, projekta i uspjeha koji su ih pratili na poslovnom putu od 1992. godine.

Goste na partyu su zabavljali vrhunski glazbenici - Ante Gelo i pjevači popularne A strane, a gošća iznenađenja koja je oduševila svojim uspješnicama iz 90-tih godina bila je Vanna. Posebna atrakcija za fotografiranje na eventu bio je BMW serije 3 koji je proizveden 1992. godine, iste godine kada je osnovana tvrtka IN2.

Više od 700 uzvanika zabavljalo se na rođendanskom partyu među kojima su bili zaposlenici IN2 grupe, brojni gospodarstvenici, pripadnici diplomacije te osobe iz javnog života.

Agencija je za klijenta postavila komunikacijsku strategiju koja se provodila tijekom cijele 2022. godine u cilju obilježavanja 30. rođendana. U sklopu strategije kreirali smo novi slogan "Uvijek ispred svog vremena", slavljenički logo te brojne PR priče o grupaciji i njenim zaposlenicima. Event je bio glavni događaj, kao što je to uostalom uvijek rođendanski party. Aplauz komunikacije pobrinule su se za kreativni, produkcijski i organizacijski dio eventa, kao i medijsku popraćenost.